‘Big Mouth’ seizoen 7 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het zevende seizoen van Big Mouth. Na dit seizoen zal er nog één laatste seizoen volgen van de animatiereeks over een groep tieners en hun pubertijd.

Big Mouth verscheen voor het eerst op Netflix in 2017 en kreeg sindsdien elk najaar een nieuw seizoen en één Valentijnsspecial in februari 2019. Daardoor is het nu dus al tijd voor het zevende seizoen. En daarin zullen we kennismaken met een nieuw – en superbekend – Hormone Monster.

Big Mouth seizoen 7

Big Mouth volgt nu al zeven seizoenen lang een groep tieners tijdens hun pubertijd. Daarbij worden ze geassisteerd door verschillende wezens, zoals Hormone Monsters, Love Bugs, Shame Wizards en Depression Kitty’s, die de verwarrende emoties tijdens die periode belichamen.

Ondertussen is de reeks dus al toe aan z’n zevende seizoen, wat het voorlaatste zal worden van de populaire Netflix Original. Het achtste seizoen, dat vermoedelijk in het najaar van 2024 zal verschijnen, wordt het laatste.

Megan Thee Stallion

In de eerste teaser voor het zevende seizoen kwamen we al te weten dat er een bijzondere nieuwe naam de cast zal vervoegen. Het gaat namelijk om niemand minder dan Megan Thee Stallion, die een versie van zichzelf speelt in de reeks. De rapster zal de stem verzorgen van een Hormone Monster.

In het zevende seizoen van Big Mouth bevinden we ons op het einde van Middle School en bereiden de tieners zich dus voor op High School. En daar komen opnieuw heel wat veranderingen en twijfels bij kijken.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor het zevende seizoen van Big Mouth:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...