Billie Eilish’ monsterhit ‘bad guy’ krijgt een ‘No Time To Die’-versie

Billie Eilish No Time To Die James Bond 007
Twitter/@colbertlateshow

De vijfentwintigste James Bond-film No Time To Die verschijnt op 8 april. En dat die film het einde van een tijdperk is, wordt met elk detail duidelijker. Vorige week raakte bekend dat niemand minder dan Billie Eilish de theme song voor de film zou maken en brengen. En daar is nu een “eerste versie” van verschenen.

Voor No Time To Die is acteur Daniel Craig toch overstag gegaan. Nadat hij al verschillende keer gezegd had dat Spectre z’n laatste performance als James Bond zou zijn, trekt hij toch voor de vijfde keer het maatpak van de bekendste geheim agent ter wereld aan.

Hans Zimmer en Billie Eilish

De film verschijnt bij ons op 8 april en ’t is dus logisch dat er steeds meer over geweten is. Vorige week nog werd bevestigd dat filmcomponist/engel Hans Zimmer de muziek voor No Time To Die zou maken. Die neemt de taak van Dan Romer over, die de samenwerking met regisseur Cary Fukunaga stopzette na “creative differences“.

Een dag later volgde er meer muzikaal No Time To Die-nieuws. Billie Eilish werd aangekondigd als dé artiest die het belangrijkste nummer van de prent zou schrijven en inzingen. En Stephen Colbert van praatprogramma The Late Show heeft een voorstel voor dat nummer online geplaatst.

bad guy vs. bond guy

Het “nummer” is een parodie op de monsterhit bad guy van Billie Eilish en krijgt een aangepaste 007-tekst én -video.

Het nummer begint met de klassieke James Bond-intro, maar verandert al snel in de tonen van bad guy.James Bond – you are a super spy“, klinkt het. “Movie – it’s called No Time To Die. Get drunk, have sex and shoot a gun. Being James Bond sounds fun. He’s a Boooooond guy, duh.

Daarna begint de actrice, die Billie Eilish naspeelt ook haar … originele danspasjes te imiteren.

De originele versie van Billie Eilish’ bad guy vind je hier:

No Time To Die verschijnt in België op 8 april!

Gesponsorde artikelen