‘No Time To Die’-muzieknieuws: Billie Eilish! Hans Zimmer!

De vijfentwintigste James Bond-film komt er bijna aan. Het is dan ook logisch dat er steeds meer informatie over No Time To Die op de wereld losgelaten wordt. Het nieuws van de dag? Componist (en muziekgod) Hans Zimmer maakt de soundtrack voor de prent! Daarnaast is het ook bevestigd dat Billie Eilish de theme song van No Time To Die voor haar rekening neemt.

’t Is officieel: Hans Zimmer maakt de muziek voor No Time To Die, de vijfentwintigste film over de bekendste geheim agent ter wereld. Vorige week gonsde het van de geruchten dat de 007 van de filmmuziek aan de prent zou meewerken, en die zijn nu ook bevestigd.

Grafische titels en hele boeken

De componist der componisten deelde het nieuws op z’n eigen Twitter-account. Dat deed ie door simpelweg de grafische titel van de prent te delen.

De makers van No Time To Die gebruikten iets meer woorden bij hun bekendmaking. Zij deelden via Twitter een foto van de componist met daarbij een duidelijke begeleidende tekst. “Bevestigd: Hans Zimmer zal de score voor No Time To Die componeren.”

Regisseur Cary Fukunaga is duidelijk ook een fan. Boven dezelfde foto kwam namelijk een uitspraak van hem te staan: “Ik vind het meer dan leuk dat Hans No Time To Die zal scoren. De muziek van Bond is altijd al iconisch geweest en ik heb al gemerkt hoe Hans zijn touch of genius aan de Bond-erfenis heeft toegevoegd.”

Wie zingt de theme song in?

Eerder deed het al de ronde dat niemand minder dan Beyoncé het belangrijkste nummer voor No Time To Die zou maken. Maar die geruchten bleken niet meer te zijn dan dat. Ondertussen maakten de makers van “Bond 25” bekend dat Billie Eilish het nummer geschreven heeft en binnenkort inzingt!

Jongste artiest ooit

Billie Eilish wordt de jongste artiest ooit die het nummer onder handen neemt. De Amerikaanse is nog maar net 18 geworden en sluit aan in het rijtje van sterren als Sam Smith en Adele.

De zangeres zelf heeft de geruchtenmolen wat geholpen via Instagram. Daar deelde ze via haar stories foto’s van verschillende vrouwen die al in James Bond-films zijn verschenen.

Billie Eilish Léa Seydoux Caterina Murino Eva Green Bérénice Marlohe
Léa Seydoux, Caterina Murino, Eva Green, Bérénice Marlohe – Instagram/@billieeilish
Billie Eilish Camille Montes Halle Berry Claudine Auger Tatiana Romanova
Camille Montes, Halle Berry, Claudine Auger, Tatiana Romanova – Instagram/@billieeilish

Ondertussen verscheen ook deze prachtige Tweet van de hand van de makers van No Time To Die:

No Time To Die verschijnt in België op 10 april!

Meer
Lees meer...