Heeft Beyoncé de theme song van Bondfilm ‘No Time To Die’ gemaakt?

Beyoncé James Bond No Time To Die Daniel Craig 007
Spectre/Instagram @beyonce

No Time To Die komt er bijna aan, en niemand minder dan Beyoncé zou het titelnummer van de prent inzingen. Daar zijn haar fans toch steevast van overtuigd. Hun argument? Beyoncé heeft een foto met een Martini gedeeld met haar volgers!

Fans van Beyoncé zijn er helemaal van overtuigd: de wereldster heeft de theme song van Bondfilm No Time To Die gemaakt. Hoe ze dat zo zeker weten? Queen B heeft een kiekje vanop de uitreiking van de Golden Globes gepost waarop ze van een Martini nipt! De foto in kwestie is de voorlaatste in de reeks.

Het klinkt allemaal heel vergezocht, maar de fans van Beyoncé, de zangeres der zangeressen, hebben wel een paar “goede” argumenten.

‘Lemonade’

De theorie is gebaseerd op een echte teaser die Beyoncé al eens op de wereld heeft losgelaten. Eind september 2015 deelde ze een random foto van zichzelf met een citroen en zeven maanden later verscheen het album ‘Lemonade‘.

Adidas x IVY PARK

Oplettende Beyoncé-fans vonden nog een andere hint naar haar James Bond-nummer terug. Dat verscheen in een reclamevideo voor de samenwerking van haar merk IVY PARK met Adidas. In de video krijgen we een klok te zien, die op 4 uur 10 lijkt te staan.

View this post on Instagram

IVY PARK January 18

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Toeval of niet, maar No Time To Die verschijnt op 10 april in Amerika. In de Verenigde Staten wordt over het algemeen een andere datumnotatie gebruikt dan bij ons, dus daar wordt dat 4/10. Toeval? Waarschijnlijk. Vergezocht? Absoluut. Toch een heel klein beetje logisch? Misschien.

Bond 25

No Time To Die is de vijfentwintigste film in de James Bond-reeks. Z’n voorganger, Spectre, verscheen in 2015 en kreeg een theme song van de hand van Sam Smith. Een tweetal jaar na het verschijnen van de film, deden al geruchten de ronde dat Beyoncé het nummer van Bond 25 zou maken.

Dat nieuws werd nooit bevestigd of ontkracht, maar duikt nu dus wéér op. Mét een Martini-teaser. Zou het?

Samenwerken met Hans Zimmer

Mochten de geruchten kloppen, zal Beyoncé hoogstwaarschijnlijk samenwerken met een andere van onze muzikale helden. Vorige week raakte namelijk bekend dat niemand minder dan Hans Zimmer de soundtrack voor No Time To Die zou gaan maken.

Gesponsorde artikelen