Billie Eilish over ‘Barbie’: “Eén scène gaf ons een krop in de keel”

Volgende week is het eindelijk zover. Dan verschijnt de langverwachte film Barbie in de zalen. We weten sinds vorige week dat zangeres Billie Eilish deel zal uitmaken van de soundtrack met haar nummer What Was I Made For? dat donderdag zal verschijnen. Op de roze loper van de wereldpremière van de film vertelden Billie Eilish en haar broer Finneas alvast dat de film hen niet onberoerd liet.

Recent vond in Los Angeles de wereldpremière van Barbie plaats. Heel wat celebrity’s waren daarbij aanwezig. Ook Billie Eilish en haar broer Finneas waren van de partij. De twee lieten zich voor hun outfits inspireren door Ken. In een interview op de roze loper lichtten ze een tipje van de sluier over wat we van Barbie mogen verwachten.

Emotioneel

In een interview met Variety op de roze loper van de première vertelden Billie Eilish en haar broer Finneas over wat ze van Barbie vonden. Ze deelden daarbij dat het gaat om een emotionele film. “Doorheen de hele film zijn er verschillende emotionele scènes”, legt Billie uit. “Tegen het einde was er zelfs een scène waarbij Finneas en ik het moeilijk kregen. We kregen echt een krop in de keel. Het was heel mooi en het wist me te raken. Ik herkende mezelf ook in de film. En het is gewoon een heel goede film, da’s alles wat ik kan zeggen.”

Billie Eilish zal dus te horen zijn in de film. Ze schreef het nummer What Was I Made For? speciaal voor Barbie. Gisteren, op maandag 10 juli 2023, deelde Billie Eilish zelf een nieuwe teaser voor Barbie waarin we al een groot deel van het nummer te horen kregen. Daarbij leek het er alvast op dat de song gebruikt zal worden op een van de emotionele momenten uit de film.

Bekijk hier het interview van Variety met Billie Eilish:

Bekijk hier nog eens de teaser voor Barbie die Billie Eilish gisteren deelde:

Barbie verschijnt op woensdag 19 juli in de Belgische zalen.

Meer
Lees meer...