Billie Eilish komt met concertervaring op Disney+

Later deze week verschijnt het tweede studioalbum van Billie Eilish. Maar de zangeres heeft nog meer in petto voor haar fans. Zo verschijnt op vrijdag 3 september de concertervaring Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles op Disney+. Daarin zal Billie de nummers van haar nieuwe album live brengen op het podium van de Hollywood Bowl.

Op vrijdag 30 juli verschijnt ‘Happier Than Ever’, het tweede studioalbum van Billie Eilish. De afgelopen weken loste de zangeres al enkele nummers die op het album te vinden zullen zijn.

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles is een concertervaring waarop Billie Eilish haar volledig album ‘Happier Than Ever’ van begin tot einde zal brengen. Daarvoor schakelt ze de hulp in van haar broer Finnaes, maar ook die van het Los Angeles Children’s Chorus, het Los Angeles Philharmonic onder leiding van Gustavo Dudamel en de Braziliaanse gitarist Romero Lubambo. De arrangementen voor het orkest werden gemaakt door David Campbell.

Het concert werd geregisseerd door Robert Rodriguez en Patrick Osborne, waarbij er ook geanimeerde scènes te zien zullen zijn. Daarbij zullen “kijkers op een dromerige reis gaan door Billie’s thuisstad Los Angeles en de meest iconische plaatsen van de stad. De film werd geproduced door Interscope Films en Darkroom Productions, in samenwerking met Nexus Studios en Aron Levine Productions. Kerry Asmussen is de Live Concert Director en Pablo Berron de Director of Photography. 

De film zal vanaf vrijdag 3 september te vinden zijn op Disney+, iets waar Billie Eilish enorm trots op is. “Disney is geweldig iconisch. Om samen te kunnen werken aan iet als dit is een enorme eer.” Ook het feit dat ze haar thuisstad in de kijker kan zetten, maakt Billie gelukkig. “De kans om mijn album op deze manier voor te stellen en op te dragen aan de stad waarvan ik hou en waar ik opgroeide, is zo geweldig. Ik hoop dat jullie het ook zo vinden.”

Bekijk hier de trailer voor Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles:

Meer
Lees meer...