Left Right
scrollTop top

Billie Eilish lost nieuw nummer ‘NDA’ met zelfgeregisseerde videoclip


Billie Eilish NDA
© YouTube Billie Eilish

Billie Eilish brengt op vrijdag 30 juli haar tweede studioalbum ‘Happier Than Ever’ uit. In de afgelopen weken loste ze al verschillende nummers die op dat album te vinden zullen zijn, en ook vandaag is dat het geval.

Met NDA heeft Billie Eilish nu al vijfde nummer dat we kennen van het album ‘Happier Than Ever’ dat later deze maand verschijnt. Het nummer kreeg ook al meteen een videoclip dat heel anders is dan die van Lost Cause, het vorige nummer van Billie Eilish.

NDA

Waar Billie Eilish met Lost Cause een nieuwe, iets lichtere richting insloeg, is NDA opnieuw een donker nummer zoals we van de zangeres gewoon zijn. Denk daarbij aan nummers als Bad Guy en You Should See Me In A Crown.

De videoclip is mogelijk nog donkerder dan het nummer. We zien Billie ’s nachts op een autoweg, waar soms figuren verschijnen. Tegen het einde verschijnen er ook auto’s, die haar gelukkige allemaal weten te ontwijken. Die voorbij vlammende wagens zijn een verwijzing naar de tekst van het nummer. Waarin Billie het heeft over een gevaarlijke relatie die “te ver gegaan is”. De videoclip werd in één take opgenomen en geregisseerd door Billie Eilish zelf.

Bekijk hier de videoclip voor NDA van Billie Eilish:

‘Happier Than Ever’

NDA zal te vinden zijn op het album ‘Happier Than Ever’ dat op 30 juli verschijnt. ‘Happier Than Ever’ wordt het tweede studioalbum van Billie Eilish. Ook de nummers Your PowerMy Future, Therefore I Am en Lost Cause zullen op het album te vinden zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…