Billie Eilish twerkt erop los in aanstekelijke videoclip van ‘Lost Cause’

Billie Eilish heeft haar nieuwe nummer Lost Cause, inclusief videoclip, op de wereld losgelaten. In die videoclip krijgen we een heel andere Billie Eilish te zien dan in haar vorige release Your Power. In die clip werd alles heel sober gehouden, maar nu krijgen we de zangeres te zien op een aanstekelijke pyjamaparty.

Iets meer dan een maand na de release van Your Power is Billie Eilish er al weer met een nieuw nummer. Het gaat deze keer om het nummer Lost Cause met een wel heel leuke videoclip.

Lost Cause

Vorige week maakte Billie Eilish via Instagram bekend dat ze deze week met een nieuw nummer zou komen. Gisteren bevestigde ze dat het ging om het nummer Lost Cause en kregen we ook al een eerste fragment te zien uit de videoclip.

En nu zijn het volledige nummer en de videoclip er. In de clip zien we Billie Eilish op een pyjamaparty met haar vriendinnen. Ze spelen in de tuin, ze twerken samen in de woonkamer en spelen Twister. Dat doen ze allemaal in matching pyjama’s (van het merk SKIMS van Kim Kardashian, overigens). Op Instagram deelde Billie een stuk uit de clip met de boodschap: “Het nummer en de videoclip van Lost Cause zijn nu uit. We hadden de tijd van ons leven toen we sexy waren voor het opnemen van deze clip. Geniet ervan, lol.” En in de clip is duidelijk te zien dat dat deel van de tijd van hun leven niet gelogen is.

Bekijk hier de videoclip voor Lost Cause:

‘Happier Than Ever’

Lost Cause zal te vinden zijn op het album ‘Happier Than Ever’ dat op 30 juli verschijnt. En als we iets hebben kunnen afleiden uit de clip van Lost Cause, dan is het wel dat Billie er inderdaad gelukkig uitziet zoals de titel van haar album al zegt.

‘Happier Than Ever’ wordt het tweede studioalbum van Billie Eilish. Ook de nummers Your Power, My Future en Therefore I Am.

Meer
Lees meer...