Billie Eilish komt morgen met nieuw nummer ‘Lost Cause’

Morgen, op woensdag 2 juni, verschijnt het nieuwe nummer van Billie Eilish, Lost Cause. Het gaat om het vierde nummer dat we zullen horen dat op het album ‘Happier Than Ever’ te vinden zal zijn. Dat album, het tweede studioalbum van Billie Eilish, verschijnt op 30 juli 2021.

Billie Eilish komt morgen, iets meer dan een maand na haar laatste release Your Power, al weer met een nieuw nummer. Het gaat om Lost Cause, dat te vinden is op nummer 7 van haar aankomende album ‘Happier Than Ever’.

Lost Cause

Billie Eilish Happier Than Ever tracklist
instagram billieeilish

Afgelopen vrijdag liet Billie Eilish weten dat ze deze week met een nieuw nummer zou komen. Beetje bij beetje komen we daarover meer te weten. Gisteren deelde Billie Eilish via Instagram een reeks foto’s met de boodschap “Nothing but a lost cause“. Fans van de zangeres vermoedden daardoor al dat de nieuwe single Lost Cause zou worden, een titel die te vinden is op de setlist van het album ‘Happier Than Ever’ dat verschijnt op 30 juli.

En nu bevestigt Billie ook zelf dat het nummer dat vrijdag verschijnt Lost Cause is. Bij een korte, maar leuke video schrijft de zangeres “Lost Cause, nummer en video komen morgen uit. Dit is één van m’n favorieten. Ahhhhhh. Ik kan niet wachten tot jullie het zien.”

in de video, die vermoedelijk een deel uit de videoclip is, zien we Billie Eilish omringd door andere meisjes. Het ziet eruit als een pyjamaparty waarop wij ook graag uitgenodigd waren geweest. Als het deeltje dat we Billie en haar vriendinnen horen zingen een deel uit het nummer is, zal het ook een nieuwe wind zijn in de muziek van Billie Eilish. Maar hoe het nummer echt klinkt, dat komen we natuurlijk pas morgen te weten.

Bekijk hier de teaser van Lost Cause:

Meer
Lees meer...