Billie Eilish komt volgende week met nieuw nummer

Billie Eilish zit allesbehalve stil. Een maand geleden liet ze haar nieuwste nummer Your Power op de wereld los en volgende week komt ze alweer met een nieuw nummer. Ook dat nummer zal wellicht te vinden zijn op haar nieuwe album ‘Happier Than Ever’ dat op 30 juli 2021 verschijnt.

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish komt volgende week opnieuw met een nieuw nummer. Dat maakte ze zelf bekend via Instagram. Het nieuws komt precies een maand na de release van haar meest recente single Your Power.

‘Happier Than Ever’

Billie Eilish Happier Than Ever tracklist
instagram billieeilish

Het nummer dat volgende week verschijnt zal wellicht ook te vinden zijn op haar nieuwe studioalbum ‘Happier Than Ever’. In april maakte de zangeres bekend dat haar tweede studioalbum ‘Happier Than Ever’ zal verschijnen op 30 juli 2021. Ze deelde toen al de coverfoto voor dat album, waarop ze – met haar nieuwe kapsel – te zien is. Later deelde ze ook nog de tracklist voor dat album via haar Instagram Story. Daarop stonden de titels van de zestien nummers die op het album te vinden zullen zijn.

Enkele van die nummers kennen we al. Zo verschenen vorig jaar al de nummers My Future en Therefore I Am. Het nummer Your Power kregen we een maand geleden voor de eerste keer te horen. Welk nummer Billie Eilish volgende week zal uitbrengen, is nog niet geweten.

Met deze post op Instagram kondigde Billie Eilish de komst van haar nieuwe single aan:

Beluister hier nog eens het meest recente nummer van Billie Eilish, Your Power:

Meer
Lees meer...