Left Right
scrollTop top

Billie Eilish lost donderdag nieuw nummer ‘Your Power’


Billie Eilish geel haar 2020 Shutterstock
© Bron: Shutterstock

We hebben er lang op moeten wachten, maar donderdag verschijnt er eindelijk nieuw werk van Billie Eilish. De zangeres komt morgen met het nummer Your Power dat ook te vinden zal zijn op haar tweede studioalbum dat verschijnt op 30 juli.

Billie Eilish laat donderdag 29 april haar nieuwste nummer Your Power op de wereld los. Het nummer krijgt ook al meteen een videoclip.

‘Happier Than Ever’

Billie Eilish Happier Than Ever tracklist
instagram billieeilish

Eerder deze week maakte Billie Eilish bekend dat haar nieuwe studioalbum ‘Happier Than Ever’ zal verschijnen op 30 juli 2021. Ze deelde voor dat album al de coverfoto, waarop ze – met haar nieuwe kapsel – te zien is. Later deelde ze ook nog de tracklist voor dat album. Daarop stonden de titels van de zestien nummers die op het album te vinden zullen zijn. En eentje daarvan zullen we al snel te horen krijgen.

Op donderdag 29 april 2021 verschijnt namelijk al Your Power, aka nummer 12 op het album. Het nummer en de bijhorende videoclip verschijnen om 18 uur Belgische tijd. Op Instagram teasede Billie al een klein stukje uit het nummer. Daarop horen we haar zingen: “Try not to abuse your power” terwijl we een berglandschap zien in hetzelfde kleurenschema als de cover van het album.

Beluister hier al een klein stukje van Your Power:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update