Billie Eilish komt met nieuw album ‘HIT ME HARD AND SOFT’

Het is zover! Billie Eilish heeft een nieuw album aangekondigd. Het gaat om ‘HIT ME HARD AND SOFT’, haar derde studioalbum. Ook deze keer gaat het om een album waarbij ze nauw samenwerkte met broer FINNEAS. De release staat gepland voor 17 mei.

Billie Eilish brak in 2019 door met haar debuutplaat ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’. Daarmee scoorde ze meerdere hits en won ze maar liefst drie Grammy Awards. In 2021 volgde met ‘Happier Than Ever’ dan het tweede studioalbum van Billie Eilish.

Na die release was het lang wachten op nieuwe muziek van de jonge zangeres, al kwam die er begin deze zomer dan toch. Met What Was I Made For? maakte Billie Eilish namelijk een nummer voor de soundtrack van de film Barbie. Nu richt de zangeres zich dus op volledig nieuwe muziek op het nieuwe album ‘HIT ME HARD AND SOFT’

Nieuw album

Afgelopen week werden heel wat volgers van zangeres Billie Eilish verrast op Instagram. De zangeres had namelijk heel wat fans toegevoegd aan haar lijst van ‘Beste Vrienden’. Dat bleek later dus een marketingstunt te zijn om de release van haar nieuwe album aan te kondigen.

Gisteren werd dat nieuws ook officieel. Op 17 mei komt haar nieuwe album ‘HIT ME HARD AND SOFT’ namelijk uit. Een album waarvan voor de release nog geen enkele song uitgebracht zal worden. Billie Eilish liet bij de aankondiging weten dat het album bij voorkeur wordt beluisterd in zijn geheel van begin tot eind en dat ze alles tegelijkertijd op de wereld wil loslaten. Over welke songs het precies zal gaan, is niet bekend. Toch kwam de populaire site Rolling Stone met een tracklist. Iets waar de zangeres niet blij mee was.

Meer
Lees meer...