Left Right
scrollTop top

Billie Eilish verrast met alweer een nieuw kapsel


Billie Eilish geel haar 2020 Shutterstock
© Billie Eilish met haar kenmerkende kapsel dat nu verleden tijd is – Bron: Shutterstock

Billie Eilish heeft zichzelf opnieuw een ander kapsel aangemeten. Haar blond kleur is gebleven, maar de 19-jarige zangeres heeft haar haar in een bob laten knippen. Op Instagram deelde Billie Eilish een kort video van haar nieuwe snit.

Tot enkele weken geleden kenden we Billie Eilish zo goed als alleen maar met haar iconische zwart-fluogroene haar. Maar sindsdien is de zangeres helemaal blond

De geruchten over haar nieuwe haarkleur deden op dat moment al langer de ronde. Veel fans hadden namelijk al een vermoeden dat Billie Eilish op de Grammy Awards een pruik droeg. Daar was ze aanwezig om twee awards in ontvangst nemen, waaronder de felbegeerde Grammy voor Record of the Year

Bob en lange pony

Achteraf gaf Billie Eilish ook toe dat ze maar liefst zes weken lang met een pruik had rondgelopen. Dat was nodig omdat het zo lang duurde om de donkere en felle kleuren uit haar oude kapsel te krijgen. 

Twee weken nadat Billie Eilish haar nieuwe haarkleur aan de wereld toonde, toont ze nu ook een nieuw kapsel. Haar haar is opgeknipt tot een bob op schouderhoogte met een pony die tot ver over haar wenkbrauwen komt. Met dit nieuwe kapsel lijkt Billie Eilish helemaal klaar voor een nieuw tijdperk in haar carrière.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…