Bockie maakt Brugge onveilig in eerste aflevering ‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’

Het nieuwe seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn gaat volgende week van start. Vanaf maandag 4 september gaat Bockie De Repper opnieuw langs verschillende Vlaamse steden en gezinnen om te kijken wat de pot schaft.

Binnenkort is Bockie De Repper twee keer per week te zien op televisie. Bockie is al sinds zijn deelname aan De Slimste Mens een graag geziene gast in allerlei programma’s. Zo was hij laatst nog te zien in de emotionele reeks Boris. Nu keert hij naast presentator van Snackmasters ook terug in een tweede seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Bockie gelooft dan ook niet dat de meeste mensen elke dag voor zichzelf of voor hun gezin koken. In het programma Dat Eet Dan Gelukkig Zijn gaat hij dan ook van deur tot deur om zichzelf van het tegendeel te bewijzen. Tijdens het vorige seizoen ging hij zo al naar verschillende steden als Gent, Mechelen, Hasselt, enzovoort.

In het tweede seizoen trekt Bockie opnieuw van stad naar stad, maar krijgen we ook enkele bekende Vlamingen te zien. Zo zien we onder andere zanger Ian Thomas, roeier Ward Lemmelijn, chocolatier Dominique Persoone, juriste Nele Somers, burgemeester Bart Tommelein en zanger Sergio Quisquater de revue passeren.

Sprite-challenge

Tijdens de tweede aflevering bezoekt Bockie de stad Brugge. Daar kuiert Bockie rond om te ontdekken wat er op doordeweekse dagen in de kookpotten pruttelt. Tijdens zijn eerste afspraak voelt Bockie zich misschien iets té thuis en laat hij zich niet meteen van zijn meest welgemanierde, beschaafde en beleefde kant zien tijdens een Sprite-challenge. In Brugge heeft de Aalstenaar ook een ontmoeting Dominique Persoone op de planning staan.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn, maandag 4 september om 22u10 bij VTM en donderdag om 22u20 bij VTM 2.

Meer
Lees meer...