Bockie De Repper binnenkort te zien in rusthuis in nieuw programma ‘Bompa Bockie’ op Play4

Een nieuw jaar betekent ook: heel wat nieuwe programma’s op de televisie. Op Play4 zijn er ondertussen al wat nieuwe dingen verschenen, maar daar komen binnenkort dus nog veel meer projecten bij. Een daarvan is Bompa Bockie, waarin we publiekslieveling Bockie De Repper opnieuw te zien krijgen.

Bockie De Repper is van alle markten thuis. De laatste tijd is de Aalstenaar al in heel wat verschillende programma’s opgedoken. Denk daarbij maar aan Snackmasters en Dat Eet Dan Gelukkig Zijn op VTM en Boris op Play4. Bij die laatste zender is Bockie ook binnenkort te zien met een nieuw programma.

Bompa Bockie

Jonas Van Boxstael, beter bekend als Bockie De Repper, worstelt hard met de angst voor de dood. Zijn wilde en gulzige levensstijl in combinatie met de vroege dood van zijn vader en opa doen hem dan ook meer en meer twijfelen over zijn houdbaarheidsdatum. Daarom vraagt hij zich af hoe het is om oud te zijn.

Om een antwoord te krijgen op die vraag, duikt Bockie een maand lang als bewoner het rusthuis in. Daar krijgt hij zijn eigen kamer – die speciaal in een aparte kamer is gemaakt zodat hij geen plaats inpalmt – en leeft hij mee op het ritme van de bewoners.

Bockie’s doel is om zijn medebewoners beter te leren kennen en te leren van hun levensverhalen en ervaringen. Dat zorgt natuurlijk voor heel wat grappige ontmoetingen, maar ook emotionele momenten.

Bompa Bockie gaat later dit voorjaar van start op Play4.

Meer
Lees meer...