Left Right
scrollTop top

‘Boer zkt Vrouw’: Frits en Veerle sturen twee vrouwen en mannen naar huis


Boer zkt Vrouw Frits
© Boer Frits – Bron: VTM

Het gaat snel voor de boeren in Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home. De vijf favorieten van iedere boer na de speeddates maken komende maandag voor het eerst kennis met het boerenleven. Daarnaast leren ze ook elkaar kennen. Voor enkelen onder hen is dat wel van korte duur, want Frits en Veerle moeten al meteen twee mensen naar huis sturen.

Komende maandag 21 september om 20.35 zien we hoe de zoektocht van de vijf boeren en boerinnen naar de liefde van hun leven verdergaat. VTM licht alvast een tipje van de sluier op over wat we mogen verwachten in de volgende aflevering van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home.

Slippen en wijn proeven

Boer zkt Vrouw Frits
VTM

Kippenboer Frits verwelkomt tussen zijn duizenden kippen in Hamont-Achel vijf vrouwen: Hanne, Stefanie, An-Sofie, Lise en Elien. Meteen ontstaan er bij Frits twijfels over studente Elien, is zijn wel geschikt voor het boerenleven? Om de vijf vrouwen verder te testen, neemt hij ze mee om te gaan slippen op het circuit van zolder. Het vijftal kan maar beter zorgen dat ze indruk maken, want aan het einde van het dag moet Frits al twee vrouwen naar huis sturen.

Ook bij paardenboerin Veerle moet er gewerkt worden. Zo maken Raphaël, Nelis, Tom, Anthony en Thibaut meteen kennis met het boerenleven. Vooral Thibaut lijkt daarbij indruk te maken. Als date kiest Veerle voor een wijnproeverij. Daar moet ze in een sneltempo de mannen beter leren kennen, want aan het einde van de dag wordt er – onaangekondigd – afscheid genomen van twee van hen.

Ondertussen maken we ook kennis met de vijf mannen die geïnteresseerd zijn in Tristan. Steffe, Lucas, Roy, Michiel en Dennis mogen meteen overnachten in een B&B en maken tijdens het ontbijt kennis met onze boer.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810