‘Bompa Bockie’: Bockie De Repper woont een maand lang in een woonzorgcentrum

Play4 pakt binnenkort uit met het nieuwe programma Bompa Bockie. Daarin zal Bockie De Repper voor een maand in een woonzorgcentrum leven. In de trailer krijgen we al te zien dat het bij momenten zal gaan om een grappige reeks, maar dat we ons ook mogen verwachten aan emotionele momenten.

Bockie De Repper krijgt binnenkort een nieuw programma op Play4. Hij zal daarbij voor een maand zijn intrek nemen in een woonzorgcentrum. In de trailer krijgen we al te zien wat we mogen verwachten.

Bompa Bockie

In de trailer vertelt Bockie waarom hij nu, op 39-jarige leeftijd, in een woonzorgcentrum gaat verblijven. “Ik ben Bockie en ik ga waarschijnlijk niet oud worden. Omwille van mijn levensstijl misschien, maar ook omdat ik mijn vader ben verloren op z’n 48. Dus als ik wil weten hoe het is om oud te zijn, moet ik het nu doen.” Vervolgens zien we hoe Bockie een ouder uiterlijk krijgt en z’n intrek neemt in een woonzorgcentrum.

In het woonzorgcentrum hebben de mensen wat moeilijkheden met de naam van Bockie, maar al snel maakt hij er enkele vrienden. Die vertellen hem emotionele verhalen over verlies en eenzaamheid, waarbij ook Bockie het moeilijk krijgt. Hij zal tijdens zijn verblijf ook bezocht worden door Boris-reisgenoot Jeroom en zijn vriendin Élodie Ouédraogo bij wie hij even z’n hart kan luchten.

Voorlopig heeft Bompa Bockie nog geen releasedatum, maar we mogen het programma binnenkort verwachten op Play4 en GoPlay.

Bekijk hier de trailer voor Bompa Bockie:

Bompa Bockie is binnenkort te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...