‘Bones and All’ krijgt nieuwe trailer met meer beelden van kannibalistische geliefden Timothée Chalamet en Taylor Russell

MGM heeft een nieuwe trailer gelost van de veelbelovende film Bones and All. Daarin spelen Timothée Chalamet en Taylor Russell een kannibalistisch koppel dat door het Amerika van de jaren 80 reist. De film is van de hand van regisseur Luca Guadagnino, die eerder al naam maakte met Call Me By Your Name.

Net zoals Call Me By Your Name zal Bones and All een opvallend liefdesverhaal vertellen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Camille DeAngelis. In het begin van het verhaal volgen we de 18-jarige Maren (Taylor Russell). Zij lijkt op het eerst gezicht een normaal meisje, maar heeft kannibalistische neigingen. Zo viel ze als kind ooit haar babysitter aan.

In de nieuwe trailer zien we hoe die kannibalistische drang ervoor zorgt dat ze de vinger van een klasgenote en vriendin van haar opeet. Die vreemde gewoonte van Maren zorgt ervoor dat haar vader (André Holland) bij iedere gebeurtenis met zijn dochter moet verhuizen naar een andere Amerikaanse staat en een nieuwe identiteit moet aannemen. Na het laatste incident is die het echter beu en hij laat Maren achter in een motel met 100 dollar en haar geboortecertificaat. Niet wetende waar ze naartoe moet, besluit ze op zoek te gaan naar haar moeder.

Lof voor Taylor Russell

Tijdens die zoektocht komt ze andere ‘eaters‘ tegen zoals Sully (Mark Rylance) en Jake (Michael Stuhlbarg). Het is echter pas bij Lee (Timothée Chalamet) dat ze een reisgezel vindt waarmee het echt klikt en de twee trekken samen verder door het Amerika van de jaren 80. Dat die tocht niet zonder problemen verloopt, blijkt ook uit de nieuwe beelden die MGM deelde.

De eerste reviews na de première van Bones and All op het filmfestival van Venetië waren zeer lovend, ondanks meerdere gruwelijke kannibalistisch scènes. Vooral de acteerprestatie van de 28-jarige Taylor Russell (Waves) wordt geprezen. Velen vermoeden dat Bones and All voor haar carrière wel eens hetzelfde kan betekenen als wat Call Me By Your Name betekende voor de toen nog onbekende Timothée Chalamet.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Bones and All:

Bones and All is vanaf 16 november 2022 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...