Kannibalistisch liefdesverhaal ‘Bones and All’, met Timothée Chalamet en Taylor Russell, krijgt eerste trailer

Bones and All, een nieuwe samenwerking tussen regisseur Luca Guadagnino en acteur Timothée Chalamet, heeft een eerste volledige trailer gekregen. De twee maakten eerder al naam met Call Me By Your Name. Deze keer is de tegenspeelster van Chalamet Taylor Russell en is het liefdesverhaal net iets gruwelijker.

Het zijn drukke tijden voor Timothée Chalamet. Nadat hij vorig jaar al te zien was in de films The French DispatchDune en Don’t Look Up, zal hij in november alweer in een nieuwe film verschijnen. Het gaat om de film Bones and All, waarvoor hij opnieuw samenwerkte met Luca Guadagnino, de regisseur van Call Me By Your Name.

Opvallend liefdesverhaal

Net zoals Call Me By Your Name zal Bones and All een opvallend liefdesverhaal vertellen. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Camille DeAngelis. In het begin van het verhaal volgen we de 18-jarige Maren (Taylor Russell). Zij lijkt op het eerst gezicht een normaal meisje, maar heeft kannibalistische neigingen. Dat zorgt ervoor dat ze zich af en toe niet kan beginnen en iemand uit haar omgeving aanvalt en opeet. Het begon ooit met een babysitter en gebeurt aan het begin van de film opnieuw met de vinger een klasgenote van haar.

Die vreemde gewoonte van Maren zorgt ervoor dat haar vader (André Holland) bij iedere gebeurtenis met zijn dochter moet verhuizen naar een andere Amerikaanse staat en een nieuwe identiteit moet aannemen. Na het laatste incident is die het echter beu en hij laat Maren achter in een motel met 100 dollar en haar geboortecertificaat. Niet wetende waar ze naartoe moet, besluit ze op zoek te gaan naar haar moeder. Tijdens die zoektocht komt ze andere ‘eaters‘ tegen zoals Sully (Mark Rylance) en Jake (Michael Stuhlbarg). Het is echter pas bij Lee (Timothée Chalamet) dat ze een reisgezel vindt waarmee het echt klikt en de twee trekken samen verder door het Amerika van de jaren 80.

Positieve recensies

De eerste reviews na de première op het filmfestival van Venetië loven de film en dan vooral de prestatie van de jonge Taylor Russell (Waves). Velen vermoede Bones and All voor haar carrière wel eens hetzelfde kan betekenen als wat Call Me By Your Name betekende voor Timothée Chalamet. Bones and All is volgens recensenten wel een vreemde gewaarwording over hoe normaal er over de gruwelijke kannibalistische scènes wordt gedaan, in contrast met de liefde tussen de twee hoofdrolspelers.

Bekijk hier de trailer van Bones and All:

Meer
Lees meer...