‘BOOS’ van Tim Hofman wordt theatershow

BOOS, de YouTubeshow van Tim Hofman, wordt een theatershow. Onder de naam ‘BOOS On Tour’ zal Tim Hofman langs verschillende theaterzalen trekken voor de liveversie van de bekende reeks. Dat doet hij niet alleen, maar hij wordt daarbij bijgestaan door speciale gasten.

BOOS, de YouTubeshow van BNNVARA die “probeert om boze mensen onboos te maken”, blaast binnenkort zes kaarsjes uit. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. De show krijgt namelijk een liveversie, in de vorm van een theatershow.

Arjen Lubach

Presentator Tim Hofman maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. In een video legt hij uit dat het voorlopig gaat om één show, maar dat er daar nog heel wat extra data aan zullen worden toegevoegd. De eerste theatershow gaat door in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Een theatershow van BOOS bestaat uit “panelgesprekken, cabaretiers, lezingen én een drankje”. De eerste show zal gaan over hoe je zelf de wereld kan veranderen. In de woorden van Tim Hofman: “Hoe maak je impact? Hoe zet je de machtshebbers onder druk?”. Elke voorstelling zal ook één hoofdgast hebben en in de eerste zal dat gaan om Arjen Lubach. Hij zal drie kwartier lang in dialoog gaan met Tim Hofman. Daarnaast zullen ook drie sprekers in een panelgesprek dieper ingaan op hoe je verandering kan teweegbrengen. Wie die sprekers zijn, is voorlopig nog niet bekend.

De voorstelling in Utrecht is al volledig uitverkocht. Maar er zullen dus nog heel wat shows volgen, waaronder misschien ook enkele in Vlaanderen. BOOS behandelde in de afgelopen zes jaar namelijk al enkele zaken uit ons land.

The Voice of Holland

Onlangs deed een uitzending van BOOS heel wat stof opwaaien. Het ging om de aflevering die seksueel wangedrag achter de schermen bij The Voice of Holland aan het licht bracht. De aflevering zorgde ervoor dat het programma per direct uit de ether werd gehaald. Verschillende betrokkenen worden nu vervolgd.

Bekijk de ophefmakende aflevering hier:

Meer
Lees meer...