Boze Louis Tomlinson eindigt show in Amsterdam in mineur nadat fans z’n T-shirt stukscheuren

Louis Tomlinson stond zondag in Amsterdam met zijn ‘Faith In The Future’-wereldtournee. Maar het werd een show waar hij wellicht niet met een positief gevoel op zal terugkijken. Op het einde van z’n optreden ging Louis naar het publiek, maar die wilden hem iets te enthousiast aanraken en daarbij scheurden ze z’n T-shirt aan stukken. En daar kon Louis duidelijk niet om lachen.

Louis Tomlinson, die een vijfde van de boyband One Direction was, is op dit moment aan het touren door Europa. Dit weekend stond hij zo in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar daar liep niet alles zoals gehoopt.

Louis Tomlinson

Heel wat fans van Louis Tomlinson kampeerden al dagenlang voor de Ziggo Dome in Amsterdam omdat ze de zanger van zo dichtbij mogelijk wilden zien. Dat zorgde er niet alleen voor dat het volgens aanwezigen stonk op de eerste rijen van de zaal, maar ook dat er zieke fans stonden. Zo zouden er mensen overgegeven hebben op de eerste rijen en moest het concert meermaals stilgelegd worden omdat de fans flauwvielen en uit het publiek moesten gehaald worden. Maar het incident waarover het meeste te doen is, vond plaats helemaal op het einde van het concert.

Het exacte moment is – zoals dat tegenwoordig op een concert gaat – vanuit verschillende hoeken gefilmd. Daarop is duidelijk te zien hoe de vele fans Louis proberen aan te raken en in hun richting proberen trekken via zijn shirt. Daarbij scheurt het shirt waarna Louis zich snel weer naar het podium begeeft, nog snel “Good night” roept en af het podium loopt. Van een warm afscheid was er dus absoluut geen sprake.

Een woordvoerder van concertorganisator Mojo Concerts benadrukt wel dat het concert niet werd ingekort. “Het was helemaal aan het eind. Dit is vervelend. Het gaat om een artiest die populair is onder jonge meiden. De beveiliging is zoals altijd, rond het podium loopt er veel security die kan ingrijpen waar nodig. Daar komt geen verandering in.”

Bekijk hier de beelden van de show:

@me.r.el the ending of louis his show in amsterdam #louistomlinson #louistomlinsonamsterdam #amsterdam #faithinthefuturelouistomlinson ♬ origineel geluid – Merel
@sofiaaicovers i think louis has made it abundantly clear that he doesnt like when people rip his clothes… so idk why some people keep trying to do it. louis has made his shows a special and safe place for us, let's make the same towards him. barricade used to be one of his favorite parts of the show :/ #louistomlinson #fitfwt #faithinthefuture #faithinthefutureworldtour #fitfamsterdam #faithinthefutureamsterdam #fitfwtamsterdam #amsterdam #louis #tw ♬ Silver Tongues – Louis Tomlinson
Meer
Lees meer...