‘Break Point’ seizoen 2 komt eraan: Bekijk hier de eerste beelden

Netflix houdt maar niet op met sportcontent. De laatste maanden zijn er heel wat documentaires op de streamingdienst verschenen en daar komt de komende tijd ook geen verandering in. Zo verschijnt er deze week nog een documentaire over het WK voetbal in Qatar. Maar ook Break Point seizoen 2 komt eraan.

Box To Box Films is bezig aan een overwinningstocht op Netflix. Het productiehuis is nog altijd vooral bekend door de succesreeks Formula 1: Drive to Survive. Maar later kwamen ze ook nog met Full Swing over de golfwereld en Break Point over de tenniswereld.

Het was ondertussen al een tijdje bekend dat beide reeksen een tweede seizoen zouden krijgen. Ondertussen heeft Netflix ook bekendgemaakt wanneer het seizoen van Break Point er komt. En daarbij horen ook enkele eerste beelden.

Break Point

In 2022 maakte Netflix bekend dat het ging beginnen aan een documentaire over de tenniswereld. De streamingdienst begon de opnames tijdens de Australian Open van vorig jaar. Daarna filmde het ook nog op de andere grandslamtoernooien, Roland Garros, Wimbledon en de US Open. Ook kleinere toernooien, zowel in het ATP als in het WTA-circuit, kwamen aan bod.

De reeks volgde tien succesvolle of beloftevolle tennissers tijdens de belangrijkste wedstrijden van hun seizoen. Daarbij zagen we onder andere Ajla Tomljanović, Paula Badosa en Nick Kyrgios.

Tweede seizoen 

Het eerste seizoen scoorde goed. Daardoor was het geen grote verrassing toen Netflix aankondigde dat er nog een seizoen zou komen. Die nieuwe afleveringen zijn vanaf 10 januari te zien op de streamingdienst. Daarin volgen de makers opnieuw heel wat beloftevolle spelers tijdens hun tennisseizoen.

In de eerste trailer zien we alvast heel wat bekende, maar ook nieuwe gezichten. Zo is er een grote rol weggelegd voor Cori “Coco” Gauff, de Amerikaanse tennisster die dit jaar de US Open won. Ook haar tegenstander in die finale, Aryna Sabalenka werd gevolgd.

Daarnaast maken ook Carlos Alcaraz, het grootste talent bij de mannen op dit moment, Matteo Berrettini, Taylor Fritz, Anett Kontaveit, Nick Kyrgios, Daniil Medvedev, Tommy Paul, Jess Pegula, Holger Rune, Maria Sakkari, Ben Shelton, Ajla Tomljanović en Alexander Zverev hun opwachting. In de trailer is ook een grote rol weggelegd voor de 25-jarige Amerikaan Frances Tiafoe.

Bekijk de trailer van Break Point seizoen 2 hier:

Break Point seizoen 2 is vanaf 10 januari te zien. Liever fictie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...