‘Full Swing’: Docureeks over golfwereld van makers van ‘Formula 1: Drive to Survive’ krijgt trailer

De volgende sportdocumentaire op Netflix komt er bijna aan. Netflix lanceert volgende week namelijk Full Swing, over de wereld van de golfsport. Die reeks heeft nu een trailer en die belooft alvast heel wat drama.

Sportliefhebbers worden de laatste tijd bij Netflix verwend.  De streamingdienst wist de makers van de enorm succesvolle reeks Formule 1: Drive to Survive namelijk te strikken voor een aantal nieuwe projecten. Zo kan je sinds vrijdag 13 januari kijken naar het eerste deel van Break Point, een docureeks over de tenniswereld. Op vrijdag 23 februari volgt dan weer het vijfde seizoen van Formule 1: Drive to Survive. Later dit jaar volgt ook nog een docureeks over de Ronde van Frankrijk 2022 en volgend jaar komt Netflix met een reeks over het mythische rugbytoernooi Six Nations.

Golfwereld

Maar eerst staat Full Swing dus op het programma. Die achtdelige documentairereeks neemt je mee op de PGA Tour met de top van de internationale golfwereld. En hoewel die sport op het eerste gezicht misschien niet klinkt als de meest spannende, is het een wereld met heel wat intriges en drama. Iedere aflevering ligt de focus op één of meerdere golfers en hun achtergrond, hun problemen en/of successen.

Bovendien koos Netflix het ideale jaar uit om de golfwereld te volgen. De nieuw opgerichte steenrijke Saudische LIV Golf Invitational Series probeert namelijk steeds meer spelers weg te snoepen van de PGA Tour met gigantische bedragen. En dat alles zorgt uiteraard voor verdeeldheid in de kleine gemeenschap die de golfwereld is.

Bekijk hier de trailer van Full Swing:

Full Swing is op Netflix te zien vanaf woensdag 15 februari.

Meer
Lees meer...