‘Drive to Survive”: Netflix deelt eerste beelden van seizoen 5 en maakt releasedatum bekend

Het vijfde seizoen van Drive to Survive komt er volgende maand aan. Dat heeft Netflix zojuist bekendgemaakt. De streamingdienst deelde ook een korte clip met de eerste beelden van de aankomende docureeks.

Het afgelopen seizoen van de Formule 1 in 2022 beloofde op voorhand een van de meest spectaculaire ooit te worden. Het wereldkampioenschap had namelijk de grootste reglementswijzigingen ooit doorgevoerd. De bedoeling daarvan was om de Formule 1 spannender dan ooit te maken. Bovendien had Max Verstappen het jaar ervoor al – met enig geluk – in zijn Red Bull de jarenlange dominantie van Lewis Hamilton en Mercedes doorbroken en zijn eerste wereldtitel gepakt.

Max Verstappen

Het seizoen 2022 zou uiteindelijk de definitieve doorbraak van Max Verstappen en Red Bull betekenen. Na een spannend seizoensbegin, waarin vooral Charles Lecrec (Ferrari) veel weerstand bood, pakte de Nederlander overtuigend zijn tweede wereldtitel. Mercedes moest daarentegen tevreden nemen met een bijrol.

Hoe dat alles door de rijders zelf ervaren wordt en wat er in de achtergrond meespeelde, kan je vanaf vrijdag 24 februari 2023 zien op Netflix. Dan verschijnt op de streamingdienst namelijk het vijfde seizoen van het succesvolle Drive to Survive. En daarbij kan de docureeks ook opnieuw rekenen op de medewerking van wereldkampioen Max Verstappen.

Bekijk hier de eerste beelden van seizoen 5 van Drive to Survive:

Het vijfde seizoen van Drive to Survive is vanaf vrijdag 24 februari te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...