Bruce Willis stopt met acteren door gezondheidsproblemen

De Amerikaanse acteur Bruce Willis (67) stopt met acteren. Dat laat zijn dochter Rumer Willis weten via Instagram. Bruce Willis lijdt aan afasie, een aandoening die een impact heeft op de cognitieve vaardigheden, zoals lezen, spreken en schrijven.

Bruce Willis zal in de toekomst niet meer te zien zijn in nieuwe films. De acteur stopt door gezondheidsredenen met acteren. Het nieuws werd bekendgemaakt door Rumer Willis, de oudste dochter van Bruce Willis en actrice Demi Moore. Zij deelde een statement vanuit de hele familie.

Afasie

In het statement richt de familie zich tot de fans van Bruce. “We willen als familie meedelen dat onze geliefde Bruce kampt met gezondheidsproblemen. Recent werd bij hem afasie vastgesteld, wat een impact heeft op zijn cognitieve vaardigheden. Als gevolg daarvan en na veel beraad zal Bruce afstand nemen van de carrière die zoveel voor hem betekend heeft.”

“Dit is een heel moeilijke tijd voor onze familie en we zijn zo dankbaar voor jullie eindeloze liefde, medeleven en steun. We gaan hier doorheen als een sterke familie en wilden de fans ook op de hoogte brengen. Omdat we weten hoeveel hij voor jullie betekent, net zoals jullie zoveel betekenen voor hem. Zoals Bruce het altijd zegt: “Haal alles uit het leven” en samen zijn we van plan om exact dat te doen. Liefs, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel en Evelyn.” Bij het statement deelde Rumer een foto van haar vader.

Bruce Willis is vooral bekend voor zijn rollen in actiefilms als Die Hard en Sin City. Tot op heden was hij nog steeds een veelgevraagd acteur. Zo was hij vorig jaar nog te zien in acht verschillende films. Dit jaar verschenen al drie films met de acteur en later dit jaar volgen er nog eens vijf, waaronder Paradise City met John Travolta.

Bekijk hier de post op Instagram:

Meer
Lees meer...