BTS is nu de meest bekeken artiest ooit op YouTube

Pauze of niet: BTS blijft records breken. Het laatste is er opnieuw eentje op YouTube. De Zuid-Koreaanse boyband is nu namelijk de meest bekeken artiest op het videoplatform aller tijden. BTS steekt zo Justin Bieber voorbij, die al jarenlang de populairste artiest was op YouTube.

BTS mag nog een record toevoegen aan zijn imposante waslijst aan record. En deze keer gaat het om een wel heel bijzonder record. BTS is nu namelijk de populairste artiest aller tijden op YouTube.

26,74 miljard views

De video’s van BTS werden in totaal 26,74 miljard keer bekeken. Daarmee steekt de Zuid-Koreaanse boysband Justin Bieber voorbij. De video’s van de Canadese zanger werden in totaal namelijk 26,73 miljard keer bekeken. De derde en laatste artiest wiens video’s ook meer dan 26 miljard keer bekeken werden is Ed Sheeran. Voor de rangschikking worden alle video’s van de artiest meegeteld die gedeeld zijn op de officiële accounts van de artiest. In het geval van BTS gaat dat dus om de videoclips die gedeeld worden op het account van het agentschap HYBE LABELS en de video’s op het account van BTS zelf, BANGTAN TV. Op dat account worden onder andere dance practices, video’s van achter de schermen en vlogs gedeeld.

BTS heeft bovendien ook 62 video’s die meer dan 100 miljoen keer bekeken werden op YouTube. Geen enkele andere artiest doet beter. De meest bekeken video van BTS is de videoclip van Boy With Luv. Die video werd in de afgelopen 3 jaar al 1,57 miljard keer bekeken.

Bekijk hier nog eens de meest bekeken videoclip van BTS, Boy With Luv:

Meer
Lees meer...