BTS dropt teaser voor nieuwe single ‘Butter’

Vrijdag komt er nieuw werk van de Koreaanse boysband BTS. Het gaat opnieuw om een digitale single zoals Dynamite dat in augustus vorig jaar verscheen. Butter kreeg nu een eerste teaser en daaruit kunnen we alvast afleiden dat het een groovy nummer wordt met opnieuw een retro kantje.

Onthou alvast de naam Butter, want het nummer zal de komende weken waarschijnlijk heel wat records breken. Butter is namelijk de nieuwste single van de Koreaanse boysband BTS en het lijkt erop dat ze met dat nummer opnieuw een monsterhit te pakken zullen hebben.

Butter

Butter wordt de tweede volledig Engelstalige single van BTS. Vorig jaar probeerden ze het voor de eerste keer met een Engelstalig nummer en dat werd een schot in de roos. Dynamite brak records op YouTube, Spotify en iTunes en bezorgde de groep een eerste Grammy-nominatie.

En nu doet BTS het dus opnieuw volledig in het Engels. Al krijgen we daar voorlopig nog niet veel van te horen. In de teaser zien we de zeven leden, SUGA, Jin, Jung Kook, j-hope, Jimin, V en RM, op een rij staan terwijl we de instrumentals van het nummer al horen. Op het einde zien we een stapel pannenkoeken met – uiteraard – een klontje boter en horen we Jung Kook zingen: “Get it, let it roll“.

Het nummer werd eerder al omschreven als dancepop en de radiozenders die het nummer al mochten horen omschreven het als “een nineties dancenummer”. BTS zal het nummer voor de eerste keer live brengen op de Billboard Music Awards die zondag uitgereikt worden. De groep is daar genomineerd voor vier awards.

Bekijk hier de teaser voor Butter:

Butter verschijnt op vrijdag 21 mei om 6 uur Belgische tijd.

Meer
Lees meer...