Left Right
scrollTop top

BTS maakt titel en releasedatum volgende single bekend


BTS Dynamite
© Screenshot YouTube

De Koreaanse boysband BTS komt binnen iets minder dan een maand met een nieuw nummer. Het nummer kreeg de naam Butter en zal verschijnen op vrijdag 21 mei 2021. Net zoals bij de monsterhit Dynamite gaat het om een digitale single en dus geen volledig album, dat wordt later dit jaar verwacht.

Het is nooit lang stil rond de Koreaanse boysband BTS. En als het dan al eventjes stil is rond het zevental, dan betekent dat meestal dat iets aan het brouwen is. Dat laatste was nu het geval, want met een livestream op YouTube maakt de groep bekend dat ze volgende maand met een nieuw nummer komen.

Butter

Om 16 uur (23 uur Koreaanse tijd) verscheen er een livestream video op het YouTubekanaal van BTS. Daarop was een klontje boter te zien en een aftelklok van een uur. Tijdens het uur dat de klok aan het lopen was, smolt het klontje traag weg terwijl je allerlei keukengeluiden te horen kreeg.

Wanneer de klok ten einde was, gleed het klontje weg en verscheen het woord “Butter“, samen met de datum 21 mei 2021. Het nieuwe nummer van BTS zal gelanceerd worden om 13 uur Koreaanse tijd, wat overeenkomt met 6 uur Belgische tijd. Het gaat opnieuw om een digitale single, net zoals de monsterhit Dynamite van vorig jaar. Op Weverse, het sociale netwerk van BTS, staat het volgende te lezen over het nummer. “Boordevol onnavolgbare charme van BTS, zal de nieuwe single Butter smelten in de harten van alle ARMY (verzamelnaam voor de fans van BTS, red.). Duik in de soms soepele, soms charismatische betovering van BTS met hun nieuwste muziek.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update