BTS lost teaser voor ‘Yet To Come’

Vrijdag verschijnt ‘Proof’, het anthology album van BTS, daarop staan naast oude nummers ook drie nieuwe singles. De title track daarvan is Yet To Come (The Most Beautiful Moment). En daarvan heeft BTS nu de eerste teaser gelost.

Het is deze week een hoogweek voor ARMY’s, de fans van BTS. Op vrijdag verschijnt namelijk het album ‘Proof’. Vandaag gaf BTS het eerste voorsmaakje van de title track van dat album, Yet To Come (The Most Beautiful Moment), en de bijhorende clip.

Yet To Come (The Most Beautiful Moment)

Meer dan anderhalf jaar na ‘BE’ komt BTS vrijdag met een nieuw album, ‘Proof’. Het gaat om een anthology album, wat betekent dat er veel reeds bekende nummers op te vinden zullen zijn. Op een van de drie cd’s van het album zullen nooit eerder gehoorde demo’s en speciale versies van nummers van BTS staan. En op elke disc zal ook een gloednieuw nummer te vinden zijn.

De nieuwe nummers zijn Yet To Come (The Most Beautiful Moment), 달려라 방탄 (Run BTS) en For Youth. Daarvan zal Yet To Come (The Most Beautiful Moment) de comeback zijn. BTS loste vandaag de eerste korte teaser van Yet To Come. In de 36 seconden durende teaser horen we al een klein stukje van het nummer dat voorlopig een ballade lijkt te zijn (al kan je daar bij BTS nooit echt zeker van zijn). Na een instrumentaal deel horen we Jung Kook zingen. We zien ondertussen de zeven leden in een woestijn, die vermoedelijk de setting van de videoclip zal zijn. Yet To Come verschijnt op vrijdag 10 juni 2022 om 6 uur ’s morgens Belgische tijd.

Bekijk de teaser van Yet To Come van BTS hier:

Meer
Lees meer...