‘Burning Body’ met Úrsula Corberó (Tokyo van ‘La Casa de Papel’) krijgt officiële trailer

Volgende maand pakt Netflix uit met een gloednieuwe Spaanse reeks. In Burning Body (Spaanse titel: El cuerpo en llamas) zal de hoofdrol gespeeld worden door Úrsula Corberó, die je vooral kan kennen van haar rol als Tokyo in La Casa de Papel.

De Spaanse reeks Burning Body is gebaseerd op waargebeurde feiten. Het gaat daarbij om de moord op Pedro Rodríguez, een 38-jarige agent van de Stedelijke Garde van Barcelona.

Burning Body

Burning Body speelt zich dus af in 2017, waar het lichaam van de agent Pedro (José Manuel Poga) wordt teruggevonden in zijn uitgebrande auto. De zoektocht naar de dader brengt de affaire van zijn vriendin en collega-agente Rosa (Úrsula Corberó) aan het licht. Zij heeft namelijk al enige tijd een affaire met collega Albert (Quim Gutiérrez), die meer wil zijn dan enkel een minnaar.

Zowel Úrsula Corberó als José Manuel Poga kan je kennen van La Casa de Papel. Úrsula Corberó was vanaf het eerste seizoen van de reeks te zien als Tokyo. José Manuel Poga speelde dan weer vanaf het derde seizoen van de reeks de grootste vijand van de overvallers, César Gandía.

De reeks werd geregisseerd door Jorge Torregrossa, die eerder al verantwoordelijk was voor verschillende afleveringen van Elite. Burning Body is vanaf vrijdag 8 september 2023 te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Burning Body:

Burning Body verschijnt op vrijdag 8 september 2023 op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...