‘Captains of the World’: Netflix komt nog dit jaar met documentaire over WK 2022

Met Captains of the World komt Netflix later deze maand met een nieuwe sportdocumentaire. Die gaat over het meest recente wereldkampioenschap voetbal van 2022 in Qatar. De documentaire toont beelden achter de schermen en brengt alle hoofdrolspelers aan het woord.

Sportliefhebbers worden de laatste tijd bij Netflix verwend. Denk maar aan de populaire documentaires Formula 1: Drive To Survive, Tour de France: Unchained, Full Swing en Break Point

Bij dat steeds langere lijstje sportdocumentaires komt nu nog een nieuwe veelbelovende titel. Netflix werkte namelijk samen met FIFA+, de recent opgerichte streamingdienst van de wereldvoetbalbond, voor een documentaire over het WK voetbal in Qatar. Door die samenwerking kon Netflix alles volgen van heel dichtbij en achter de schermen van een van de grootste sportevenementen ter wereld.

Captains Of The World

Captains Of The World is een zeer gedetailleerd verslag van een uniek sportevenement met beelden van achter de schermen en exclusieve interviews met prominente spelers, aanvoerders, coaches en meer, waaronder Harry Kane, Gareth Bale, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé en Simon Kjær. Je kan in de documentaire alle triomfen en tragedies herbeleven, van het succes van Argentinië, over het sprookje van Marokko tot heel wat ontgoochelingen.

Hoewel de nieuwe voetbaldocumentaire nog maar pas is aangekondigd door Netflix zullen we er niet lang moeten op wachten. Captain Of The World verschijnt namelijk al zaterdag 30 december op de streamingdienst. De eerste beelden beloven daarbij alvast het beste.

Bekijk hier de trailer van Captains of the World:

Captains of the World is vanaf zaterdag 30 december te streamen op Netflix.

Meer
Lees meer...