‘Formule 1: Drive to Survive’ seizoen 5 is nu te bekijken op Netflix

De populaire docureeks Formule 1: Drive to Survive is terug! Sinds vandaag kan je namelijk kijken naar het volledige vijfde seizoen. Daarin krijgen we alles te zien wat zich afspeelde in het seizoen 2022 op en naast de paddock.

Sportliefhebbers zijn de laatste tijd verwend bij Netflix. De streamingdienst wist de makers van de enorm succesvolle reeks Formule 1: Drive to Survive namelijk te strikken voor een aantal nieuwe projecten. Zo kan je sinds vrijdag 13 januari kijken naar het eerste deel van Break Point, een docureeks over de tenniswereld. Op woensdag 15 februari volgde dan weer Full Swing, een docureeks over de golfwereld. Beide reeksen zijn voorlopig echter allesbehalve een succes en zijn volgens de meeste kijkers ook minder goed dan hun Formule 1-tegenhanger. Gelukkig is Drive to Survive nu terug voor een vijfde seizoen.

Formule 1-seizoen 2022

Seizoen 5 van Formule 1: Drive to Survive bestaat opnieuw uit tien afleveringen die het hele seizoen 2022 behandelen. Daarin zal uiteraard veel aandacht zijn voor de nieuwe reglementen die voor een grote verschuiving zorgden in de waardeverhoudingen van de ploegen.

Zo draaiden Mercedes en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton voor het eerst sinds lang niet meer helemaal bovenin mee. Ferrari hoopt dan weer om juist wel die stap naar de absolute top te zetten. Maar die toegenomen verwachtingen zorgen ook voor druk en meer aandacht voor tegenvallende resultaten.

Daarnaast is er ook het nieuwe kostenplafond dat Red Bull meteen in de problemen brengt. En tot slot is er uiteraard ook aandacht voor het (tijdelijke) afscheid van Daniel Ricciardo, een fan favorite voor kijkers van Drive to Survive.

Kijk hier naar de aankondiging van seizoen 5 van Formule 1: Drive to Survive:

Formule 1: Drive to Survive seizoen 5 staat nu op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...