‘Formule 1: Drive to Survive’: Vijfde seizoen krijgt trailer

De populairste sportdocumentairereeks van Netflix is volgende week terug. Dan kan je namelijk kijken naar het vijfde seizoen van Formule 1: Drive to Survive. En dat belooft opnieuw een seizoen te worden vol drama op en naast het circuit.

Sportliefhebbers zijn de laatste tijd verwend bij Netflix. De streamingdienst wist de makers van de enorm succesvolle reeks Formule 1: Drive to Survive namelijk te strikken voor een aantal nieuwe projecten. Zo kan je sinds vrijdag 13 januari kijken naar het eerste deel van Break Point, een docureeks over de tenniswereld. Op woensdag 15 februari volgde dan weer Full Swing, een docureeks over de golfwereld.

Beide reeksen zijn voorlopig echter allesbehalve een succes en zijn volgens de meeste kijkers ook minder goed dan hun Formule 1-tegenhanger. Gelukkig keert Drive to Survive volgende week vrijdag 24 februari terug voor een vijfde seizoen. En dat heeft nu een eerste volledige trailer gekregen.

Tien afleveringen

Seizoen 5 van Formule 1: Drive to Survive bestaat opnieuw uit tien afleveringen die het hele seizoen 2022 behandelen. Daarin zal uiteraard veel aandacht zijn voor de nieuwe reglementen die voor een grote verschuiving zorgden in de waardeverhoudingen van de ploegen.

Zo draaiden Mercedes en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton voor het eerst sinds lang niet meer helemaal bovenin mee. Ferrari hoopt dan weer om juist wel die stap naar de absolute top te zetten. Maar die toegenomen verwachtingen zorgen ook voor druk en meer aandacht voor tegenvallende resultaten.

Daarnaast is er ook het nieuwe kostenplafond dat Red Bull meteen in de problemen brengt. En tot slot is er uiteraard ook aandacht voor het (tijdelijke) afscheid van Daniel Ricciardo, een fan favorite voor kijkers van Drive to Survive.

Bekijk hier de trailer van Formule 1: Drive to Survive seizoen 5:

Het vijfde seizoen van Formule 1: Drive to Survive is vanaf vrijdag 24 februari te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te kijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...