Carole Baskin uit ‘Tiger King’ werkt aan boek en tv-show

Carole Baskin heeft grootse plannen voor 2021. De (vermeende) dierenrechtenactiviste uit de Netflix-reeks Tiger King is in onderhandeling over een televisieserie over haar dierenasiel Big Cat Rescue. Daarnaast wil Baskin ook haar memoires uitbrengen.

Als er teruggeblikt wordt op 2020 zal er uiteraard veel aandacht zijn voor het coronavirus. Maar ook de docureeks Tiger King: Murder, Mayhem and Madness mag in zo’n overzicht niet ontbreken. In het begin van de eerste lockdown wist het absurde verhaal van Joe Exotic en anderen heel wat mensen te boeien.

Grootse plannen

Terwijl een groot deel van de personages uit Tiger King ondertussen in de gevangenis zit of een juridische strijd uitvecht, gaat het met Carole Baskin opperbest. De aartsrivale van Joe Exotic wist niet alleen de controle te krijgen over zijn voormalige dierentuin, maar mocht ook het beste van zichzelf geven in Dancing with the Stars.

Carole Baskin lijkt vastberaden om ook van 2021 haar jaar te maken. Hoewel er nog steeds een onderzoek loopt naar haar verdwenen ex-man, heeft Baskin grootse plannen.

Tv-serie en memoires

“Ik ben in onderhandeling voor een tv-serie over het werk dat we doen in Big Cat Rescue om een ​​einde te maken aan het misbruik van grote katten”, schreef Carole Baskin in een nieuwsbrief aan haar fans. Hoe concreet die onderhandelingen zijn is voorlopig wel nog een raadsel. Enkele maanden terug kwam Baskin namelijk met gelijkaardig nieuws naar buiten en ook daar is voorlopig nog niets van in huis gekomen.

Naast de tv-serie wil de dierenrechtenactiviste in 2021 ook haar memoires schrijven. Dat doet ze eigenlijk al jaren op sociale media en in video’s op YouTube. Naar eigen zeggen pikt de media daaruit echter enkel de zaken die zij interessant vinden. Daarom wil Carole Baskin haar volgers nu toegang geven tot haar “hele levensverhaal”.

Meer
Lees meer...