Cast voor Niki Caro’s Netflixfilm ‘The Mother’ compleet

Het is bevestigd: actrice en popster Jennifer Lopez zal de hoofdrol spelen als een dodelijke huurmoordenares in de aankomende thriller The Mother op Netflix. Dat is een primeur voor de Amerikaanse streamingservice. De opnames staan gepland om te beginnen in oktober 2021, maar de details van de cast worden nu al onthuld.

The Mother is een aankomende Netflix Original actiethriller geregisseerd door Niki Caro, die onlangs ook Disney’s live action-remake Mulan regisseerde. Het verhaal van The Mother wordt geschreven door Misha Green, die vroeger nog showrunner was van HBO’s horrorserie Lovecraft Country.

De productie wordt verzorgd door Jennifer Lopez’s Nuyorican Productions, die meteen ook een nieuwe creatieve samenwerking aangaat met Netflix.

Synopsis

In de thriller slaat een dodelijke huurmoordenares (Lopez) noodgedwongen op de vlucht, waardoor ze haar enige dochter moet afstaan. Jaren later keert de vrouwelijke huurmoordenaar terug om haar dochter te beschermen tegen een aantal extreem gevaarlijke mannen.

De castleden

De leading lady, de charismatische Jennifer Lopez, is vooral wereldberoemd geworden dankzij haar popmuziekcarrière. In de loop der jaren heeft J.Lo al in verschillende films meegespeeld en ook haar muziek is in veel verschillende films en series te horen geweest. In haar acteercarrière is ze het bekendst door haar rol als Selena Quintanilla in de biopic Selena, maar we kennen haar ongetwijfeld ook van de films Maid in Manhattan, The Wedding Planner, Monster-in-Law en uiteraard ook Hustlers.

Acteurs Joseph Fiennes, Gael García Bernal en Omari Hardwick zullen Lopez vergezellen in The Mother, meldt Variety. Joseph Fiennes, de jongere broer van Harry Potter-ster Ralph Fiennes, zal voor velen direct herkenbaar zijn als Fred Waterford uit Hulu’s bloedstollende dramaserie The Handmaid’s Tale. Maar Fiennes beroemdste rol is die van William Shakespeare in de Oscarwinnende film Shakespeare in Love.

Voor Gael García Bernal belooft het ook een superduk jaar te worden. De acteur speelt niet alleen de hoofdrol in The Mother, maar hij zal ook de iconische rol van Zorro op zich nemen in de aanstaande remake Z. Ook Omari Hardwick zal voor veel Netflixabonnees bekend in de oren klinken, want hij speelde onlangs nog de hoofdrol in Zack Snyder’s Army of the Dead. Hardwick speelde ook mee in de ongelooflijk populaire STARZ-serie Power als James ‘Ghost’ St. Patrick, tussen 2014 en 2020.

De resterende castleden zijn Paul Raci, die onlangs de hoofdrol speelde in Amazon’s Sound of Metal, en Lucy Paez die de hoofdrol speelde in Lorena Villarreal’s mysterie-thriller Silencio.

De opnames worden verwacht af te ronden eind januari 2022, waardoor we de thriller waarschijnlijk pas ergens in 2023 op Netflix zullen zien. Nog even geduld dus, maar een goed begin van elke film is een sterke cast.

Meer
Lees meer...