Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ verwelkomt haar eerste kindje

Leuk nieuws van Cathy, die je nog kan kennen van Boer zkt Vrouw. Zij is namelijk zo juist bevallen van haar eerste kindje. Cathy en haar vriend Wes kregen samen een dochtertje met de naam Roxanne.

In 2023 was Cathy een van de fan favorites in Boer zkt Vrouw. De uitbaatster van een kinderboerderij twijfelde toen heel lang tussen Björn als Kenny, maar ging toch voor die laatste. Uiteindelijk werd het niets met de sympathieke West-Vlaming. In de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw enige tijd later leerden we dan dat Cathy ondertussen samen was met Wes. Die had ze vlak voor de opnames leren kennen, maar toch besloot de boerin nog met een open geest deel te nemen aan Boer zkt Vrouw.

Cathy en Wes

Na de opnames groeiden en Cathy en Wes echter al snel naar elkaar toe en was het grote liefde. Een jaar later werd die liefde bezegeld met een zwangerschap. En nu is er daarover meer nieuws. Cathy maakte op Instagram namelijk bekend dat hun eerste kindje geboren is. Het gaat om een dochtertje dat de naam Roxanne kreeg. Het baby’tje kwam zo’n vijf dagen geleden op de wereld.

Here she is. Welkom, lieve Roxanne. Smoorverliefd op ons dotje! Nog maar 4 dagen op deze wereld, en nu al is de betekenis van je naam oooh zooo duidelijk! Stralend, schitterend, morgenstond en zonsopgang. Wij gaan de wereld ontdekken. Love you, kleine prinses”, schreef het koppel bij enkele foto’s van henzelf en de kleine Roxanne.

Meer
Lees meer...