Cathy uit ‘Boer zkt Vrouw’ is in verwachting van eerste kindje

Er is een leven na Boer zkt Vrouw. Dat was al langer duidelijk, maar is nog maar eens bevestigd voor Cathy. Zij nam vorig jaar deel aan Boer zkt Vrouw, vond daar de liefde niet, kwam die later toch tegen met Wes en is nu zwanger van haar vriend.

Het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw is ondertussen al enkele weken bezig, maar met het nieuws over Cathy kunnen we nog eens terugblikken naar vorig jaar. De Brabantse boerin was toen een van de fan favorites. Tijdens het beslissingsmoment stond Cathy een jaar geleden voor een van de moeilijkste keuzes van dit seizoen. Voor haar stonden zowel Björn als Kenny namelijk op gelijke hoogte op dat moment. Uiteindelijk ging ze toch met die laatste op romantische trip. Ook met Kenny werd het jammer genoeg niets.

Wes

In de reünieaflevering van Boer zkt Vrouw enige tijd later leerden we dan dat Cathy ondertussen samen was met Wes. Die had ze vlak voor de opnames leren kennen, maar toch besloot Cathy nog met een open geest deel te nemen aan Boer zkt Vrouw.

Na de opnames groeiden de twee toch naar elkaar toe en begonnen ze een relatie. En ondertussen gaat het nog steeds zeer goed. Op Instagram kondigde Cathy namelijk aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “Vince wordt grote broer”, schrijft ze erbij, waarmee Cathy verwijst naar haar hondje. In een korte video krijgen we ook de gender reveal te zien, waaruit blijkt dat Cathy en Wes een dochtertje krijgen.

Meer
Lees meer...