Chris Pine groeit uit tot meme na première ‘Don’t Worry Darling’

Gisteren ging de film Don’t Worry Darling in première op het filmfestival van Venetië. Verschillende acteurs uit de film hadden een drukke agenda met verschillende interviews, de rode loper en de première zelf. Een van die acteurs was Chris Pine, al gaf die de indruk er liever niet bij te zijn geweest. En zoals dat tegenwoordig gaat, worden de foto’s en video’s van de acteur nu al gebruikt als meme.

Nog voor de film in première ging, was er al heel wat gezegd en geschreven over Don’t Worry Darling. Het ging daarbij voornamelijk over een meningsverschil tussen regisseur Olivia Wilde en hoofdrolspeelster Florence Pugh, maar het drama heeft ook een impact op de andere acteurs uit de film. Zo zag Chris Pine, die in de film de rol van Frank speelt, er op z’n zachts gezegd verveeld uit tijdens de hele dag.

Chris Pine

Chris Pine was de hele dag aanwezig in Venetië waar hij de grote persconferentie bijwoonde en enkele interviews gaf samen met Harry Styles (die volgens sommigen ook spuwde op Chris Pine). Veel had Pine daarbij echter niet te zeggen. Het grootste deel van de tijd leek hij met z’n gedachten helemaal ergens anders te zijn. Dat ontging ook de fans van de acteur niet, die verschillende hilarische tweets maakten over de acteur.

Vooral het fragment waarop Chris Pine emotieloos naast Harry Styles zit terwijl die laatste vertelt dat “wat hij vooral leuk vindt aan de film is dat het echt als een film voelt”, wordt uitvoerig gedeeld. Daarnaast merkten mensen ook op dat Chris Pine in de filmzaal z’n zonnebril opzette zodra het licht uitging en de film dus van start zou gaan. “Om een dutje te doen”, zo grapten mensen op Twitter.

Het enige moment waarop Chris Pine wél enthousiast was, was toen hij met een wegwerpcameraatje foto’s maakte van Florence Pugh op de rode loper.

Bekijk hier enkele van de beste tweets:

Meer
Lees meer...