Christian van ‘De Mol’ maakt hilarische filmpjes op TikTok

Na de reünie-aflevering van zondag, zit De Mol er voor dit jaar helemaal op. Maar je kan de kandidaten natuurlijk nog blijven volgen. Zo zit publiekslieveling Christian op TikTok, waar hij hilarische filmpjes maakt.

Naast de sublieme mol Alina, zaten er dit jaar ook weer geweldige kandidaten in De Mol. Maar er kan er maar eentje de publieksfavoriet zijn en dat was waarschijnlijk Christian. De vrolijke kandidaat was een echte sfeermaker, dus vonden velen het jammer dat hij nét voor de finale naar huis moest. Maar gelukkig is er sociale media, waardoor we Christian ook nu nog kunnen volgen.

TikTok

Dat Christian een man van z’n tijd is, bewijst hij met zijn profiel op TikTok. De filmpjessite is razend populair en trekt sinds de lockdown in vele landen meer bezoekers dan ooit tevoren. Dus kon Christian natuurlijk niet achterblijven.

Voorlopig heeft Christian nog maar twee filmpjes op TikTok, maar die bewijzen alvast dat hij ook na De Mol nog steeds een geboren entertainer is. In z’n eerste TikTok zien we Christian al werkend, zoals zovelen onder ons, vanuit z’n eigen huis. Hij gooit z’n propje indrukwekkend in de vuilbak aan de andere kant van de kamer. Maar wanneer z’n Instagramprofiel de kaap van 7.000 volgers haalt, vraagt dat toch om een klein éénmansfeestje. Ondertussen heeft hij al meer dan 20.000 volgers op Instagram. Zou hij dan nog eens een feestje bouwen?

@christianjnsn

When quarantine is boring, but suddenly your Instagram hits 7K followers ##thankyou ##demol ? instagramaccount: christianjnsn

♬ origineel geluid – christianjnsn

In de tweede TikTok geeft Christian een oplossing voor wie toch graag op reis zou gaan tijdens de lockdown. Al lijkt ons dat niet voor iedereen even gemakkelijk.

@christianjnsn

This is how I still travel in quarantine ?? ##joking ##stayhome

♬ origineel geluid – christianjnsn

Christian

De Mol Chiristian gif
VIER

Christian eindigde op de derde plaats in De Mol en sneuvelde zo net voor de finale. In de reünie-aflevering van dit seizoen kwamen we te weten hoe het kwam dat hij net voor het einde de reeks moest verlaten.

Hij staarde zich namelijk blind op Bart, die hij al sinds het begin van het seizoen verdacht. En zelfs tijdens de reünie was hij er nog steeds van overtuigd dat de advocaat de mol was.

Christian volgen op TikTok kan via deze link.

Meer
Lees meer...