‘Cocaine Shark’: Trailer van waanzinnige film staat nu online

Cocaine Bear van regisseur Elizabeth Banks is nog maar net in de bioscopen te zien en een parodie is al in de maak. Door het succes van die film is regisseur Mark Polonia direct aan de slag gegaan en het resultaat is er: Cocaine Shark.

Mark Polonia zag het succes van Cocaine Bear en is hier dan ook direct mee aan de slag gegaan. Op een korte tijd regisseerde hij Cocaine Shark: een film waarvan we weinig tot niks moeten verwachten. De trailer is dan ook te gek voor woorden.

Wat kunnen we verwachten?

Cocaine Shark is volledig gebaseerd op Cocaine Bear. Die film gaat over een bloederige rooftocht van een cokeverslaafde zwarte beer. In plaats van een beer zijn het in Cocaine Shark haaien die aan cocaïne doen. Als gevolg hiervan veranderen de beesten in monsters en gaan ze achter mensen aan.

Er zitten geen visuele effecten in de film. Cocaine Shark maakt namelijk gebruik van stop-motion animatie om de kosten laag te houden.

Mocht je een liefhebber zijn van slechte en knettergekke films zoals o.a. Ghost Shark en Sand Shark, dan is dit een aanrader.

Het verhaal

Een maffia-drugsbaron heeft een nieuw, zeer verslavend stimulerend middel op straat losgelaten: HT25. Het spul is afkomstig van haaien die gevangen worden gehouden in een geheim laboratorium en het veroorzaakt monsterlijke bijwerkingen.

Bron: Wild Eye Releasing

Na een explosie en een lek in het laboratorium wordt een leger van gemuteerde, bloeddorstige haaien en andere wezens op de wereld losgelaten terwijl een kleine groep mensen het bloedbad probeert te stoppen.

Cast

Door het beperkte budget heeft maker Polonia ook niet de grootste namen weten te strikken. Samantha Coolidge, Ryan Dalton, Natalie Himmelberger, Titus Himmelberger, Jeff Kirkendall, Noyes J. Lawton, Kyle Rappaport en Ken Van Sant spelen een rol in de aankomende film. Het zijn allemaal acteurs die enkel ervaring hebben in gelijkaardige films. Voorbeelden van zulke films zijn Jurassic Shark, Sand Shark, Ghost Shark en Sharkula.

Meer
Lees meer...