Comedyspecial van Matt Rife op Netflix krijgt releasedatum

Matt Rife: Natural Selection, de allereerste Netflixspecial van de Amerikaanse comedian Matt Rife, is vanaf woensdag 15 november te zien. Dat maakte de streamingdienst zojuist bekend met een korte promovideo waarin we Rife al even aan het werk zien.

Matt Rife is een van de populairste stand-upcomedians van het moment. De nog steeds maar 28-jarige Amerikaan begon als komiek op zijn vijftiende en werkt sindsdien keihard aan zijn weg naar de top. Zo was Rife lang te zien in het improvprogramma Wild ’n Out en had hij gastrollen in onder andere Brooklyn Nine-Nine. Daarnaast heeft hij ook al drie specials uitgebracht onder de namen Only Fans (2021), Matthew Steven Rife (2023) en Walking Red Flag (2023).

TikTok

Bij het grote publiek in Matt Rife vooral bekend van de vele fragmenten van hem die vaak opduiken op sociale media zoals TikTok, YouTube Shorts en Instagram Reels. Daarin is hij vooral te zien in interactie met zijn publiek, iets wat stilaan is uitgegroeid tot een van de belangrijkste kenmerken van zijn shows.

Door die online populariteit was de meest recente wereldtournee van Matt Rife, die hem deze maand ook naar Europa bracht, dan ook volledig uitverkocht. Daarnaast sleepte hij ook een deal in de wacht met Netflix voor een exclusieve special. Die kreeg de naam Matt Rife: Natural Selection en is vanaf 15 november te zien op Netflix. In de aankondiging van die special krijg je alvast een voorproefje.

Bekijk hier de aankondiging van Matt Rife: Natural Selection:

Matt Rife: Natural Selection is vanaf woensdag 15 november te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...