Concert van Benson Boone in Antwerpen is uitverkocht

Zanger van het populair TikTok lied Beautiful Things, Benson Boone, kondigde twee weken geleden zijn wereldtour ‘Fireworks and Rollerblades’ aan. Vorig jaar had hij al eens een tour uitverkocht door de populariteit van zijn album ‘Pulse’.

In 2021 begon artiest Bensone Boone zijn muziek op het online platform TikTok te delen. Later dat jaar deed hij ook mee aan American Idol. Uiteindelijk stapte hij uit de competitie en focuste hij zich op TikTok, waardoor hij nu al over vijf miljoen volgers heeft. Zijn talent bleef niet onopgemerkt aangezien de frontman van Imagine Dragons, Dan Reynolds, Boone bij zijn platenmaatschappij, Night Street Records, heeft laten tekenen.

Hij begint zijn tour in Noord-Amerika en gaat zo door naar Europa. De tour start op 2 april en gaat door tot midden juni. Daarna houdt hij in september nog vier concerten in Australië en Nieuw-Zeeland. In meerdere landen zijn de concerten al uitverkocht, waaronder België en onze buurlanden. Hij staat op 23 mei in Trix in Antwerpen. Fans die nog geen ticket hebben, kunnen zich op een wachtlijst zetten of kunnen tickets overkopen.

Optredens

Benson Boone heeft ondertussen al vaker opgetreden. In 2023 heeft hij tijdens zijn Pulse tour op achttien podiums gestaan, toen trad hij alleen in Amerika op. Daarnaast heeft hij ook op KIISS FM’s Kpop village op KCON in Los Angeles gestaan. Zijn muziek werd ook gebruikt in Dingo Music’s YouTubeserie Killing Voice waarbij artiesten beste hits van andere artiesten moeten coveren.

Bekijk hier één van zijn optredens op KCON:

Meer
Lees meer...