Nieuwe K-popgroep TWS filmt allereerste videoclip in Antwerpen

Vandaag liet de nieuwe K-popgroep TWS, die op maandag 22 januari officieel z’n debuut zal maken, z’n eerste videoclip los op de wereld. Daarin leren we de zes leden voor de eerste keer kennen, maar voor Belgen gaat de achtergrond misschien wel met alle aandacht lopen. De videoclip werd namelijk opgenomen in Antwerpen.

K-pop lijkt officieel z’n weg naar Antwerpen gevonden te hebben. Dit jaar zal de liveshow van Music Bank doorgaan in het Sportpaleis en daarnaast zal ook The Rose in de Lotto Arena te zien zijn. Maar nu blijkt Antwerpen ook een toplocatie te zijn om een videoclip op te nemen. De nieuwe K-popgroep TWS vloog namelijk naar de Belgische stad voor de opnames van zijn allereerste videoclip.

TWS

Er wordt vol spanning uitgekeken naar het debuut van de nieuwe K-popgroep TWS. Het gaat namelijk om de eerste nieuwe boyband van het agentschap Pledis Entertainment sinds het debuut van SEVENTEEN in 2015. Pledis Entertainment maakt sinds 2020 ook deel uit van het label HYBE, waaronder ook de agentschappen van onder andere BTS, TXT, LE SSERAFIM en NewJeans vallen.

TWS zal bestaan uit zes leden en zal z’n officiële debuut maken op maandag 22 januari. Maar vandaag verscheen al een proloog, waarin we het nummer Oh Mymy: 7s te horen krijgen. De video start met een voorstelling van de leden, waarbij we hen te zien krijgen tijdens de voorbereidingen op hun debuut. Vanaf 2:39 krijgen we het eerste nummer van de groep te horen, die al meteen vergezeld wordt van de eerste videoclip en die zal herkenbaar zijn voor de Belgische K-popfans. De clip werd namelijk grotendeels gefilmd in Antwerpen, waarbij de groep danst in de straten van Antwerpen, maar ook voor Wassalon Linkeroever en in het herkenbare station van Antwerpen Centraal.

Bekijk hier de videoclip van Oh Mymy: 7s:

Meer
Lees meer...