Left Right
scrollTop top

Coronafilm ‘Malcolm & Marie’ met Zendaya komt naar Netflix


Malcolm & Marie
© Malcolm & Marie

Netflix heeft een monsterbedrag neergeteld voor de film Malcolm & Marie. Die film werd ten midden van de coronacrisis geschreven en gefilmd. In de film zijn enkel John David Washington en Zendaya te zien als respectievelijk Malcolm en Marie.

30 miljoen dollar, zoveel zou Netflix betaald hebben voor de rechten van de film Malcolm & Marie. De film werd volledig gemaakt tijdens de coronapandemie, wanneer veel films gedwongen werden om hun opnames uit te stellen. En dat verliep natuurlijk niet helemaal zoals andere films gemaakt worden.

Malcolm & Marie

Malcolm & Marie werd gemaakt door regisseur Sam Levinson, die het script voor de film maakte in amper zes dagen tijd. Ook de opnames zelf verliepen razendsnel. Zo begonnen de opnames op 17 juni en werden ze afgerond op 2 juli.

De opnames vonden plaats in het zogenaamde Caterpillar House in Monterey County in Californië. Op de set werden heel wat maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo moest de volledige cast en crew vanaf twee weken voor de opnames tot twee weken erna in quarantaine en moesten ze dagelijks hun temperatuur opmeten.

Malcolm & Marie is volledig in zwart-wit gefilmd op 35MM-film. Het vertelt het verhaal van filmmaker Malcolm (John David Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) die naar huis gaan na zijn laatste filmpremière. Die film zou een groot succes worden en kan zo hun leven veranderen. Maar oude wonden zorgen ervoor dat het toch geen blije thuiskomst wordt.

Euphoria

Zendaya en John David Washington, die allebei te zien zijn in Euphoria, hadden tijd voor het project omdat de opnames van het tweede seizoen van de populaire HBO-reeks werden uitgesteld. Het is nog niet geweten wanneer de opnames opnieuw gestart kunnen worden.

Het tweede seizoen van Euphoria stond oorspronkelijk gepland om dit jaar te verschijnen. Maar door de coronapandemie hebben de opnames dus heel wat vertraging opgelopen, waardoor de kans bestaat dat de deadline niet gehaald wordt.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…