‘Cruella’ soundtrack gebracht door Florence + The Machine

Call me Cruella is de sountrack van de nieuwe Disneyfilm Cruella. De wereldberoemde muziekgroep Florence + The Machine zorgde voor dit plaatje, dat vanaf vandaag samen met de volledige film-cd verkrijgbaar is.

Er komt eind mei een nieuwe film uit met één van de meest geliefde én gehate vrouwelijke slechteriken uit de geschiedenis van de Disneyfilm: Cruella de Vil. Emma Stone speelt er samen met Emma Thompson de hoofdrollen en niemand minder dan Florence + The Machine zorgt voor de soundtrack.

Estella wordt Cruella

In de nieuwe film zien we Emma Stone (La La Land) in de jonge jaren van één van de meest modieuze en gekende vrouwelijke slechteriken uit de filmwereld, Cruella de Vil. Cruella speelt zich af in de jaren ’70 in Londen, tijdens de revolutie van de punk rock. We volgen een jonge vrouw Estella, een slimme en creatieve vrouw die naam wil maken met haar ontwerpen. Ze wordt vriend met een paar dieven die haar drang naar wanorde weten te appreciëren. Samen kunnen ze een leven opbouwen op de Londense straten.

Op een dag springt Estella haar modegevoel in het oog van Barones von Hellman, een modelegende die heel erg chic en hautain is, gespeeld door Emma Thompson (Sense and Sensibility). Hun relatie zal ervoor zorgen dat Estella haar slechte kant moet omarmen en zo zal evolueren in de wraakvolle Cruella.

Glenn Close als producer

De rollen in Cruella gaan naar Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste en Mark Strong. De film is gebaseerd op het boek ‘The One Hundred and One Dalmatians’ van Dodie Smith en heeft onder andere Glenn Close als executive producer. Close speelde in 1996 in de film 101 Dalmatiërs de originele rol van Cruella de Vil. De film komt uit op 28 mei.

Bekijk hier de laatste trailer van Cruella:

Meer
Lees meer...