Disney lost nieuwe sneak peek van ‘Cruella’

Binnen iets meer dan twee maanden verschijnt de Disneyfilm Cruella. In die film zullen we te zien krijgen hoe Cruella De Vil, de slechterik uit 101 Dalmatiërs, de slechterik geworden is die ze was in de tekenfilm. In Cruella kruipt Emma Stone in de huid van de puppybont-verslaafde vrouw met het iconische zwart-witte haar. We kregen al een officiële trailer te zien, maar nu is er ook een extra sneak peek van de film.

Het volgende grote filmproject van Disney is een nieuwe live-actionfilm gebaseerd op 101 Dalmatiërs. Deze keer wordt er in de film ingezoomd om slechterik Cruella De Vil. In Cruella komen we te weten waar Cruella’s obsessie met dalmatiërbont vandaan komt en waarom ze de slechterik is geworden die we allemaal kennen.

Cruella

In de film Cruella krijgen we de iconische slechterik te zien als jonge roodharige vrouw. Zo komen we te weten dat Cruella eigenlijk niet Cruella heet, maar wel Estella. Zij droomt ervan modeontwerpster te worden. Haar favoriete materiaal is dalmatiërbont. Maar dat is niet makkelijk om aan te geraken. In de film zullen we te zien krijgen hoe Estella’s obsessie met het zwart-wit gevlekte bont haar doet uitgroeien tot een puppydief. In de nieuwe sneak peek krijgen we te zien hoe Estella Cruella wordt.

De film speelt zich af in het Londen van de jaren 1970. Naast Emma Stone zijn ook Emma Thompson (Love, Actually), Joel Fry (Game of Thrones), Paul Walter Hauser (Cobra Kai), Emily Beecham (Little Joe), Mark Strong (Stardust), Kirby Howell-Baptiste (Why Women Kill) en Jamie Demetriou (Fleabag) in de film te zien.

Bekijk hier de nieuwe sneak peek van Cruella:

De officiële trailer van Cruella bekijk je hier:

Cruella verschijnt op 28 mei 2021. Het is nog niet geweten of de film in cinemazalen te zien zal zijn of rechtstreeks naar streamingdienst Disney+ zal gaan.

Meer
Lees meer...