‘Dancing with the Stars’: Nora, Jonatan en Nina maken kennis met hun nieuwe danspartner

De finale van Dancing with the Stars komt steeds dichterbij en dus is het tijd om de vier overgebleven kandidaten nog eens op de proef te stellen. Tijdens deze ‘Switch-up week’ zullen Nina, Nora, Jonatan en Lotte namelijk niet met hun vaste danspartner mogen dansen. Ze krijgen dus iemand anders toegewezen, iets wat voor heel wat zenuwen zorgt.

Na vijf liveshows is het deelnemersveld van Dancing with the Stars gehalveerd. Nadat we afscheid hebben moeten nemen van achtereenvolgens Pieter Timmers, Metejoor, Delphine van Saksen-Coburg en Yemi Oduwale blijven nog Nina Derwael, Lotte Vanwezemael, Jonatan Medart en Nora Gharib over.

Zonder vaste danspartner

Zij vormen al sinds de start van Dancing with the Stars op 4 december 2021, en zelfs nog eerder tijdens de voorbereidingen een duo met hun vaste danspartner. In al die tijd konden ze een band smeden die het niet alleen aangenamer maakt om samen te werken, maar die ook voor betere resultaten zorgt.

Toch zullen de kandidaten het komende zaterdag voor één keer zonder hun vertrouwde maatje moeten doen. Ze krijgen namelijk allemaal een andere danspartner toegewezen die ze in een sneltempo zullen moeten leren kennen en vertrouwen.

Met wie danst Lotte Vanwezemael?

In een clipje dat Play4 deelde komen we van drie van die nieuwe duo’s de samenstelling te weten. Zo zien we hoe Jonatan éénmalig gekoppeld is aan Margot Weeda, die eerder de danspartner was van Metejoor. Nora krijgt dan weer Simone Arena, de vaste danspartner van Nina, toegewezen. De olympische kampioene moet het op haar beurt doen met Frank Zegels, de vaste compagnon van Lotte.

Aan wie Lotte gekoppeld is, komen we voorlopig niet te weten in het filmpje. Play4 laat weten dat het dat pas zaterdagochtend bekend zal maken. Mogen we ons hier verwachten aan een verrassing, of krijgt ook zij een bekend gezicht van Dancing with the Stars?

Bekijk hier hoe Jonatan, Nora en Nina ontdekten wie hun nieuwe danspartner is:

Dancing with the Stars is iedere zaterdag om 20.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...