‘Dat Eet Dan Gelukkig Zijn’ brengt Bockie deze week naar wereldkampioen Ward Lemmelijn

Sinds vorige week is Bockie De Repper terug met een nieuw seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn. Toen ging hij op bezoek in Brugge, maar deze keer gaat hij Tienen onveilig maken. Daar hoort ook een bezoek bij roeier Ward Lemmelijn bij en daar zet hij de boel al meteen op stelten.

Bockie is al sinds zijn deelname aan De Slimste Mens een graag geziene gast in allerlei programma’s. Zo was hij laatst nog te zien in de emotionele reeks Boris. Nu keerde hij naast presentator van Snackmasters ook terug in een tweede seizoen van Dat Eet Dan Gelukkig Zijn. Daarbij gaat hij elke week op eetbezoek bij allerlei inwoners van één stad.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Bockie gelooft dan ook niet dat de meeste mensen elke dag voor zichzelf of voor hun gezin koken. In het programma Dat Eet Dan Gelukkig Zijn gaat hij dan ook van deur tot deur om zichzelf van het tegendeel te bewijzen. Tijdens het vorige seizoen ging hij zo al naar verschillende steden als Gent, Mechelen, Hasselt, enzovoort.

In de eerste aflevering van dit seizoen was Brugge aan de beurt, maar nu is het aan Tienen. Daar gaat hij op bezoek bij verschillende gezinnen, maar uiteindelijk komt hij bij Ward Lemmelijn terecht. Lemmelijn is meervoudig kampioen indoorroeien en moet dagelijks zo’n 8.000 calorieën binnenkrijgen. Dat ziet Bockie alvast zitten. Na de vaststelling dat hun kledingstijl wel mijlenver uit elkaar ligt, beslissen ze om kleren te wisselen. En dat valt bij Bockie dan weer minder in de smaak.

Bekijk de preview voor Dat Eet Dan Gelukkig Zijn hier:

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn, maandag 4 september om 22.10 uur bij VTM en donderdag om 22.20 uur bij VTM 2.

Meer
Lees meer...