David Beckham viert 22ste huwelijksverjaardag met Victoria met hilarische fotocollage

Toenmalig voetballer David Beckham en popzangeres Victoria Adams gaven elkaar het jawoord op 4 juli 1999. Afgelopen zondag vierde het koppel dus hun 22ste huwelijksverjaardag. Reden genoeg voor David Beckham om op zijn Instagram een zes foto’s te posten van door de jaren heen waarop hij en Victoria telkens matching outfits dragen.

Victoria en David Beckham zijn al meer dan twee decennia een van de meest besproken celebritykoppels ter wereld. Toen ze elkaar leerden kennen in 1997 was David Beckham één van de beste voetballers ter wereld bij Manchester United, één van de beste clubs van dat moment. Victoria Adams maakte dan weer als Posh Spice deel uit van misschien wel de meeste succesvolle meidengroep aller tijden.

Drukke carrières

De Engelse roddelpers sprong meteen op alles wat ‘Posh & Becks‘ deden en doet dat al die jaren later nog steeds. Moeilijke moment in hun huwelijk – zoals de vermeende affaire van David met het Nederlandse model Rebecca Loos – werden zal ook altijd breed uitgesmeerd in alle kranten.

Toch doorstonden Victoria en David al die problemen en zijn ze 22 jaar later nog altijd getrouwd. Voetballen en zingen doen ze beiden wel niet meer. Victoria smeet zich na haar zangcarrière op de mode en David Beckham houdt zich sinds kort bezig met zijn eigen voetbalclub Inter Miami CF, dat uitkomt in de hoogste klasse in de VS, de MLS. Daarnaast maakt hij ook een voetbalserie voor Disney+. De familie Beckham zal binnenkort ook samen te zien zijn in een documentaire op Netflix.

22 years later, still matching outfits

Maar tussendoor was er dus ook tijd om even terug te kijken op hun 22 jaar huwelijk. David Beckham deed dat op Instagram met zes schitterende foto’s waarop het koppel telkens bij elkaar passende outfits draagt. “22 years later, still matching outfits“, schreef hij erbij. Voormalige ploegmaats zoals Luis Figo, Robbie Keane en Gary Neville waren er snel bij op David en Victoria te feliciteren feliciteren.

Bekijk hier de hilarische fotocollage van ‘Posh & Becks

Meer
Lees meer...