‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ krijgt startdatum en eerste deelnemers

Dat De Allerslimste Mens ter Wereld dit jaar terugkeert, was eerder al bekend. Maar nu heeft het programma van Play4 ook een startdatum bekendgemaakt: 5 september 2022. In die aankondiging toonde de zender meteen ook de eerste deelnemers die zullen terugkeren.

Het twintigste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld wordt opnieuw een best of-editie. Voor deze jubileumeditie komt het programma namelijk met de tweede versie van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarbij wordt gezocht naar een opvolger van Bert Kruismans die in 2011 de eerste editie van deze special won.

Deelnemers

De zoektocht naar De Allerslimste Mens ter Wereld gaat van start op 5 september 2022 op de zender Play4. De deelnemerslijst zal bestaan uit de beste kandidaten van de afgelopen tien seizoenen. Daarbij zullen uiteraard ook heel wat ex-winnaars terugkeren.

In een aankondigingsfilmpje van Play4 worden alvast al rappend de eerste namen gedropt. Daarin zien we Jonas Geirnaert, Ella Leyers, Olga Leyers, Gilles De Coster, Prem Radhakishun en Gert Verhulst. Eerder werd al bekendgemaakt dat ook onder andere Eva De Roo en Merol zullen terugkeren.

Bekijk hier de aankondiging van De Allerslimste Mens ter Wereld:

De Allerslimste Mens ter Wereld is vanaf 5 september 2022 te zien op Play4.

Meer
Lees meer...